Thursday, 14 July 2011

MyToddlerPhotos.com....Soft Launch Promotion!!

*
*
*
*
*
*
Klik sini : http://www.mytoddlerphotos.com/ 


Sempena pelancaran MYTODDLERPHOTOS ni, ada banyak promosi utk TODDLERS Photography. 

Serendah RM350 pun ada, lain-lain package uols check sendiri kat website dier kay..uols akan ade koleksi gambar si kecil kesayangan uols utuk dijadikan memori 

yang pasti akan menjadi gelak tawa sekeluarga bila ditatap pada masa akan datang..



Untuk promosi yang menarik lagi tertarik ini..if  uols sume berminat leh la klik , macam-macam ada... sini pun ada sample gak kalu uols nk tengok2. 




mari support biz Cik Inda & Cik Min saya..nanti Cik Inda dah kaya jgn lupe banje arissy tauu!

ehehe.

wuwuwuuuuu Cik Inda n Cik Min saya dah ade bisnes.

all the best Cik Inda & Cik Min..! arissy luv u so seteronggg...


:DD

1 comment:

  1. Soooo seterong.....chaittt~!!! Ekekeke....

    ReplyDelete